Kymenlaakson Muistiluotsi

Kymenlaakson Muistiluotsi on asiantuntija- ja tukikeskus, joka tarjoaa apua ja tukea muistisairaille ja heidän läheisilleen.

Kymenlaakson Muistiluotsi

Kymenlaakson Muistiluotsi toimii koko Kymenlaakson alueella. Muistiluotsitoiminnalla tuetaan muistisairaan ihmisen ja hänen läheistensä hyvää elämää. Voit osallistua erilaisiin vertaistapaamisiin sekä saada ohjausta, neuvontaa ja tietoa. Saat myös mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sopia henkilökohtaisen tapaamisen toimistolle tai omalle paikkakunnallesi. Järjestämme erilaisia ryhmiä muistisairaille ja läheisille sekä kaikille avoimia tapahtumia. Työikäisenä sairastuneille ja heidän läheisilleen on omia vertaistapaamisia. Ryhmätoimintaa järjestetään myös etäyhteydellä.

Muistiluotsin toimintaan osallistuminen on maksutonta eikä vaadi muistiyhdistyksen jäsenyyttä.

Voit toimia meillä myös vapaaehtoisena. Vapaaehtoistoiminnan tehtäviin ovat tervetulleita tavalliset ihmiset tavallisen ihmisen taidoin. Saat meiltä tukea tehtäviisi. Järjestämme vapaaehtoisille tapaamisia, koulutusta ja virkistystä.

Tule vapaaehtoiseksi

 

Muistiluotsi tekee yhteistyötä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa. Tavoitteena on muistiperheiden hyvän elämän edistäminen ja heidän tarpeidensa huomioiminen. Kymenlaakson Muistiluotsi on osa Muistiliiton koordinoimaa valtakunnallista Muistiluotsi-verkostoa. Muistiluotsin toiminta on Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

 

Ohjausta ja neuvontaa ma–to klo 9–15 puh. 040 523 9697.

Mikäli emme heti pysty vastaamaan puheluusi, soitamme sinulle takaisin. Voit myös halutessasi jättää puhelun vastaajaan viestin ja yhteystietosi. Salattuihin puhelinnumeroihin takaisin soittaminen ei valitettavasti onnistu.