Savonlinnan Seudun Muistiyhdistys ry

Vapaaehtoistoiminta

Tule mukaan mielekkääseen ja innostavaan toimintaan muistisairaiden ja heidän läheistensä pariin!

Pienikin teko on arvokas!

Muistivapaaehtoiset -tekoja muistin puolesta!

Tule mukaan!

Tavoitteemme on muistiystävällinen yhteiskunta, jossa muistisairas ja hänen läheisensä elävät hyvää elämää sekä saavat tarvitsemansa tuen ja palvelut. Olemme vahva edelläkävijä, joka edistää aivoterveyttä, toimii sairastuneen ja läheisen tukena, vahvistaa heidän ääntään sekä puolustaa heidän oikeuksiaan.

Tapoja auttaa ja toimia on monia. Vapaaehtoisena olet tärkeä tuki paikallisen muistiyhdistyksen toiminnassa. Meitä löytyy pieniä, kertaluonteisia ja satunnaisia tehtäviä ja myös pidempiaikaisia tehtäviä.

Voit osallistua vapaaehtoistoimintaan juuri sen verran kuin se sinulle itsellesi sopii. Tärkeintä on halu tehdä hyvää yhdessä muiden kanssa.

Toimiessasi vapaaehtoisena voit löytää uusia ystäviä ja kokemuksia elämääsi. Tekemällä toisille hyvää saat iloa ja merkityksellisyyttä myös omaan elämääsi.

Vapaaehtoisena toimimiseen saat tehtävään liittyvää koulutusta sekä tukea ja virkistystä.

Tule mukaan muistiyhdistyksen luottamushenkilöiden joukkoon!

Muistiyhdistyksen luottamushenkilönä toimiminen on loistava tapa päästä vaikuttamaan tärkeisiin asioihin näköalapaikalla! Luottamustoimijana sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja vaikuttaa. Ei ole väliä oletko noviisi vai järjestökonkari, sillä arvostamme  enemmän oppimishalua, yhteistyötaitoja ja vastuunottokykyä.

Kiinnostuitko vapaaehtoistoiminnasta?

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta muisti- tai aivoterveysasioista. Kerro meille mikä sinua kiinnostaa, mitä osaat ja missä haluaisit olla mukana, niin etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto.

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa vapaaehtoistoiminnan infotilaisuuden. Osallistumalla infoon et vielä sitoudu mihinkään, vaan sinulla on oiva tilaisuus kuulla toiminnastamme ja puntaroida voisiko tämä olla sinun juttusi.

Voit olla suoraan yhteydessä työntekijöihin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä

Satu Mehtonen sosionomi 050 433 68 74 satu.mehtonen@muistiyhdistys.com

Aivotreeniryhmät, työikäistoiminta, muistivapaaehtoistoiminta

Heikki Molari fysioterapeutti 050 598 2413 heikki.molari@muistiyhdistys.com

Vertaistukitoiminta, kokemustoimijatoiminta

Susanna Lappalainen muistiluotsiasiantuntija 050 593 2353 susanna.lappalainen@esmuistiluotsi.fi