Kehittäminen
Kehittämistoimintamme tähtää Muistiliiton strategian mukaisesti muistiystävälliseen yhteiskuntaan, jossa muistisairaat ihmiset ja heidän läheisensä elävät hyvää elämää sekä saavat tarvitsemansa tuen ja palvelut.
Kehittämistoiminnan tavoitteena on tuottaa tietoa, vaikuttaa asenteisiin ja toimintakäytänteisiin sekä luoda uusia toimintamuotoja ja -malleja. Keskiössä ovat muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä arjen tukeminen, oikeuksien toteutuminen sekä aivoterveyden edistäminen.
Seuraamme muistisairauksia ja aivoterveyttä koskevaa tutkimusta ja hyödynnämme niitä koskevaa tietoa muistisairauksien ehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen kehittämisessä. Muistiliiton kehittämistoiminta tapahtuu yhteistyössä jäsenyhdistysten, muiden järjestöjen, tutkimus- ja oppilaitosten sekä julkisten ja yksityisten toimijoiden kanssa.
Haluaisitteko tehdä yhteistyötä tuotteiden kehittämisessä tai tarvitsetteko sparrailua tuotekehitystyössä? Lue lisää yritysyhteistyöstämme täältä.
Keskusjärjestön kehittämishankkeet ovat vaikuttamistyötävaltakunnallisiin tarpeisiin suunniteltuja tai jäsenyhdistystemme toimintaedellytyksiä tukevia. Muistiliiton jäsenyhdistyksillä on omia kehittämishankkeita, joissa pääpainona on paikallisten ja alueellisten toimintamallien kehittäminen.
Tutustu meneillään oleviin hankkeisiimme
Muistiliikkuja-hanke
Muistiopas-hanke
Muistisope-hanke
Omin sanoin -hanke
Kehittämishankkeet ja -projektit, kehittämis- ja koulutuskokonaisuudet (työharjoittelut ja opinnäytetyöt), Muistikonferenssi