Tule yhdistysavustajaksi Kouvolan seudun Muisti ry:lle!

Kouvolan seudun Muisti ry hakee yhdistysavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen yhdeksi henkilötyövuodeksi. Palkkaamme yhdistysavustajan STEAn Paikka auki -rahoituksella, joka on tarkoitettu vaikeassa työmarkkina-asemassa oleville nuorille, alle 30-vuotiaille, tai osatyökykyisille työnhakijoille. Nuoren kohdalla 100 % työaika (työaika 37,5 tuntia / viikko, palkka 2200 € / kk). Osatyökykyiselle 45–95 % työaika. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työalkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät:

  • yhdistyksen avustavat toimisto- ja viestinnäntyöt
  • tapahtumissa ja toiminnassa avustaminen
  • viestinnän kehittäminen ja toteuttaminen

Työtehtävien tarkempi sisältö rakennetaan osaamisesi mukaan, mutta työ painotus on viestinnässä ja sosiaalisen median sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hae mukavaan ja kannustavaan porukkaamme. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ystävällistä ja avointa asennetta, sekä kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti. Omaat hyvä tietotekniset taidot ja olet kiinnostunut järjestötyöstä.

Lähetä hakemus 7.9.2024 mennessä osoitteeseen toimisto@kouvolanseudunmuisti.fi

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, voit soittaa toiminnanjohtaja Tarja Levoselle p. 040 523 9697. Haastattelut pyritään järjestämään 9. – 10.9.2024 välisenä aikana.