/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-suomiareenalla-heinakuussa/

Muistiliitto SuomiAreenalla heinäkuussa

Muistiliitto on yhdessä Neuroliiton ja Biogenin kanssa SuomiAreena-tapahtumassa Porissa.

Kansalaistorilla voit tavata myös Porin Seudun Muistiyhdistyksen ja Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsin väkeä.

Säädöt kuntoon aivojen ergonomia työelämässä

Paneelikeskustelu Kaupungintalon pihan ohjelmalavalla ti 11.7. klo 1718.15.

Työelämä kuormittaa aivojamme jatkuvasti entistä enemmän. Puhutaan muun muassa tietotulvasta ja informaatioähkystä.

Jos jo terveilläkin on välillä vaikea pysyä tietotyön kasvavien haasteiden matkassa, minkälainen tilanne on neurologista sairautta – esimerkiksi muistisairautta tai MS-tautia – sairastavalla?

Ennenaikainen eläköityminen kasvattaa yhteiskunnan kustannuksia. Millä tavoin tietotyöläisen työkykyä voitaisi tukea paremmin? Mikä on yksilön, työnantajan tai yhteiskunnan vastuulla?

Tule kuuntelemaan sekä keskustelemaan aiheesta Anna Perhon vetämään paneelikeskusteluun:

Nappaa samalla mukaan vinkit oman aivoergonomiasi turvaamiseksi!

Minna Teiska
kehittämispäällikkö
puh. 09 6226 2061, 044 727 7406
minna.teiska(at)muistiliitto.fi Kehittämishankkeet ja -projektit, kehittämis- ja koulutuskokonaisuudet (työharjoittelut ja opinnäytetyöt), Muistikonferenssi.

Sivu päivitetty 30.6.2017